Ray Caesar

2012 Dec 15 - Jan 19

Sinnocence

Please inform with our gallery about the availability of all Ray Caesar works.

The English born artist Ray Caesar has grown explosively into a phenomenon. The demand for his work is overwhelming and it is exhibited worldwide. The secret to his success? In part it is the 3D technique but above all his unique imaginativeness intrigues us. Dark, surreal, with a touch of romance. Thrilling, fairy like work, it is heart wrenching.

After his spectacular solo shows in L.A, New York and Manchester, Ray is ending the year in Amsterdam where he will be hosted by his Dutch ‘discoverers’ KochxBos Gallery. The recently relocated gallery now has the space to show his work in all its glory.

Ray Caesar - Sinnocence
December 15 – January 19, 2013

KochxBos Gallery Amsterdam
Eerste Anjeliersdwarsstraat 36, Amsterdam
Opening December 15, 16.00 hrs.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Informeer bij onze galerie naar de beschikbaarheid van de volledige collectie werken van Ray Caesar.

(NL)
Met trots presenteert KochxBos Gallery de enige solo-show van Ray Caesar op het Europese vasteland in 2012. Na zijn succesvolle expostie in 2005, komt Ray Caesar terug naar Amsterdam met nieuw en exclusief werk.
Sinnocence toont de ontwikkeling van Ray Caesar tot volwassen 'underground artist' met een fascinatie voor de donkere kant van de onschuld.

De schone wreedheid van Ray Caesar

De van oorsprong Engelse kunstenaar Ray Caesar is razendsnel uitgegroeid tot een fenomeen. De vraag naar zijn werk is overweldigend en hij exposeert wereldwijd. Het geheim van zijn succes? Voor een deel de 3D-techniek, maar het is boven alles zijn unieke gedachtenwereld die intrigeert. Donker, surrealistisch en met een zweem van romantiek. Spannend, sprookjesachtig werk. Het grijpt je bij de lurven.

Na spectaculaire soloshows in LA, New York en Manchester sluit Ray Caesar dit jaar af in Amsterdam, waar hij te gast is bij zijn Nederlandse 'ontdekkers' KochxBos Gallery. De onlangs verhuisde galerie heeft nu alle ruimte om zijn werk in volle glorie te tonen.

© 2012 Opening pictures by Bara Lockefeer

Opening pictures